Bij Celeb Poker is de Beste Hand $100 Waard

Bij het pokeren, en soms zelfs in het alledaagse leven, zijn er maar een paar betere dingen dan het hebben van een goede hand, wetende dat je al het geld gaat winnen dat in de pot zit. Af en toe heb je zo’n goede hand, en af en toe krijg je een bad beat om de oren, maar vaker kom je er mee weg en win je alles wat er te winnen valt. Het oppakken van de pot is één ding, maar de wetenschap dat jij slimmer dan de andere pokerspelers bent is een geweldig gevoel, en juist dat is waarom veel mensen poker spelen.

Elke Dag Weer een Bonus van $100

Celeb Poker Hand van de DagCeleb Poker begrijpt als geen ander hoe pokerspelers zich voelen na een grandioze overwinning en ze doen er zelfs nog een schepje bovenop, om winnaars zich nog beter te laten voelen. De beste hand van de dag, elke dag weer, wordt beloond met een bedrag van $100! Je zou denken dat het winnen met een monsterhand voldoende moet zijn om je er goed bij te voelen, maar met een extra bonus zoals deze zal je vast en zeker ook nog een sprongetje in de lucht gaan maken. Feitelijk kan je dit als een stimulans zien om bij Celeb Poker te gaan spelen, want $100 extra is best wel leuk, zeg nou zelf.

Zoals je zou verwachten heeft Celeb Poker wel een aantal voorwaarden opgesteld aan deze poker bonus, maar geen rare dingen of zo dat het eigenlijk onmogelijk zou blijken om de prijs in de wacht te slepen. Allereerst, de beste hand van de dag moet minimaal Carré (Four of a Kind) Koningen zijn. De hand dient gespeeld te worden aan een Texas Hold’em cash game tafel waaraan minimaal drie actieve spelers zitten. Wellicht wordt de bonus door deze voorwaarden op sommige dagen niet uitgekeerd, alhoewel dat haast ondenkbaar is met de hoeveelheid handen die op een reguliere dag bij Celeb Poker worden gedeeld.

Maar om te Winnen Moet je de Hand ook Echt Hebben…

Om te kwalificeren voor de hand van de dag moeten beide kaarten in de hand worden gebruikt. Met Carré Koningen moet de winnende speler in kwestie dus een paar Koningen in de hand hebben om in aanmerking te komen voor de hand van de dag bonus van $100.

Bij poker is het natuurlijk altijd mogelijk dat één of meerdere andere spelers op een dag dezelfde hand hebben, maar daar heeft Celeb Poker iets op gevonden, want de bonus wordt uitgekeerd aan de speler die als eerste de beste hand van de dag had. Dit is eerlijk en daarnaast ook nog eens een extra stimulans voor de pokeraars tijdens de vroege uurtjes van de dag.

Dus mocht je een keer een monster in je handen hebben, speel hem dan slim zodat je tegenstanders niet zullen folden, want het zou erg jammer zijn als die $100 extra aan je neus voorbij zullen gaan!