Voel je een Winnaar bij Bwin

Het grote gros van aanbiedingen in de pokerwereld is gericht op ervaren pokerspelers, de grote handen en de grote geldprijzen. Er zijn wel een aantal redenen te bedenken waarom het is zoals het is, maar meestal zijn het degenen die sowieso al heel wat uurtjes pokeren, die er met de promoties en bonussen vandoor gaan. Zo gaat het meestal, maar enkele keren zijn er ook best aantrekkelijke acties voor minder ervaren pokerspelers, acties waardoor juist dit soort spelers ook een kans krijgen om zich de koning te rijk te voelen. Bwin mag in Europa dan één van de allergrootste online wedkantoren zijn, of pronken op de shirts van de bekendste voetbalclubs, toch ze houden ook rekening met de kleinere pokeraars onder ons.

Bwin Poker Rookie Challenge

Een Interessante Bonus voor Beginners

De Rookie Challenge, zoals je verwachten kan, is gericht op nieuwe leden van Bwin Poker en gaat een stapje verder dan de reguliere pokerbonussen. Reguliere welkomstbonussen, of beloningen voor eerste stortingen, zijn gebruikelijk iets van 100% van je eerst gestorte bedrag tot een bepaalde hoogte, met daarbij misschien nog een ticket voor een of andere freeroll. Maar hier onderscheiden poker rooms zich niet echt mee, vandaar dat ze vaak nog van alles en nog wat bedenken om pokeraars aan te trekken. Door een pokertoernooi, c.q. pokerevenement aan te bieden waarin beginners het tegen elkaar opnemen bijvoorbeeld, zodat ook onervaren pokerspelers zich een winnaar kunnen voelen.

De Vijf Fases van het Toernooi

Het concept van de Rookie Challenge bij Bwin bestaat uit vijf verschillende fases waarin spelers zich omhoog moeten knokken. Je zult het één tegen één, oftewel heads-up, tegen de andere deelnemers opnemen, waarbij je de kans krijgt om gratis pokergeld te winnen. Een overwinning in een heads-up wedstrijd geeft de winnaar drie tickets met elk een waarde van $1,20, welke later inwisselbaar zijn voor toernooitickets naar keuze. Door mee te doen aan de Rookie Challenge leer je niet alleen hoe je moet winnen, je bouwt ook een reputatie op en niet te vergeten een pokerbankroll.

Ieder nieuw Bwin Poker lid wordt met een tiental gratis tickets voor de Rookie Challenge beloond, waardoor iedereen voldoende kansen krijgt om zich door de vijf verschillende fases heen naar de top te spelen.

Dus ook als nieuwkomer ben je bij Bwin, één van de grootste namen in online poker, aan het goede adres. Met de Rookie Challenge tonen ze aan dat ze er voor iedereen zijn!