888 Poker, ook Leuke Aangelegenheid voor Vrouwen

Heel veel mensen zijn van mening dat poker, en daarbij online poker, een echt mannending is. Maar dat is niet helemaal waar. Vooral in het live circuit zijn een aantal dames te vinden die net zo goed als de mannen kunnen pokeren. Online zie je in het algemeen wel meer mannen trouwens, maar ter illustratie, onze eigen pokerbabe Fatima Moreira de Melo heeft met online pokerenal behoorlijk wat centen vergaard.

Ook bij 888 Poker erkennen ze dat er een aantal uitstekende pokerspeelsters zijn te vinden en mede daarom heeft deze online poker room een speciale actie bedacht waarbij leden het op mogen nemen tegen sommigen van de beste vrouwelijke pokeraars.

Kennen jullie Leo Margets al?

Leo Margets WSOP 2009Leo Margets is één van de beste pokerspeelsters en haar 27ste plaats uit 6.000 deelnemers, een enorme prestatie, tijdens het Main Event van de World Series of Poker van 2009 bewijst dat. Margets was de hoogst eindigende vrouw in het toernooi en mocht maar liefst $352.000 aan prijzengeld in ontvangst nemen. Deze speelster toont aan dat ze zowel de mogelijkheid, als vaardigheden heeft om het tegen welke man dan ook op te nemen. Ben jij mans genoeg om het tegen haar op te nemen? Wellicht gaat dit gebeuren als jij bij 888 Poker gaat spelen.

De eerste donderdag van de maand biedt de beste prijs, want wanneer het iemand lukt om Leo Margets uit te schakelen wordt diegene beloond met een bedrag ter hoogte van $1.000. Op alle andere donderdagen van de maand bedraagt de premie slechts $250, wat de eerste donderdag van de maand dus de beste keus maakt. De speler die het lukt om Leo uit te schakelen, en de winnaar van het toernooi, spelen het eerstvolgende toernooi zelf ook met een premie op hun hoofd, wat simpelweg betekend dat er meer geld te halen valt.

Leo, een heel charmante vrouw

Leo MargetsDe actie die momenteel bij 888 Poker te vinden is wint er zeker geen doekjes om dat Leo Margets een erg aantrekkelijke persoonlijkheid is, want met mooie woorden en foto’s laten ze duidelijk zien wie mevrouw Margets is. Maar Leo Margets is meer dan een pokerbabe, ze is ook een van de besten, in ieder geval eentje om de komende tijd in de gaten te blijven houden.

De buy-in van $10+$1 die 888 Poker vraagt om aan de actie mee te doen moet bijna iedereen wel op kunnen brengen, dus als je zorgt dat je jezelf op tijd aanmeldt (want er mogen maximaal 500 spelers per keer meedoen) dan staat niks je meer in de weg om Leo Margets te proberen te elimineren en de premie in ontvangst te nemen.