Win wanneer je bij PokerKings Verliest

PokerKings Bad Beat JackpotWinnaars en verliezers, in het leven heb je hebt ze altijd en overal, en dat is helemaal het geval bij een spelletje online poker. Je kan razend worden wanneer er een groot bedrag in de pot zit waar een ander mee vandoor gaat, maar dat is hoe ons favoriete spelletje nou eenmaal wordt gespeeld Als je wilt winnen loop je natuurlijk ook de kans om te verliezen.

Bij PokerKings begrijpen ze het als geen ander dat er naast winnaars ook verliezers zijn, en spelen ze er leuk op in met een doorlopende promotie waarbij in dit geval de verliezers met grote bedragen worden beloond. De Bad Beat Jackpot.

Een Bad Beat is een verschrikkelijk gevoel

Als je wel eens een bad beat om de oren hebt gekregen dan weet je dat het een verschrikkelijk gevoel is. Je denkt dat je een hand reeds gewonnen gewonnen, bijvoorbeeld wanneer je vele procenten voor staat, en dan komt die ene kaart toch waardoor de tegenstander er met de pot vandoor gaat. Maar verlies je bij PokerKings met een monsterhand, Carré Zessen of beter welteverstaan, dan ben je door de Bad Beat Jackpot beter af dan dat je de hand niet zou hebben verloren. Het enige dat je hiervoor moet doen is pokeren aan een speeltafel die als Bad Beat Jackpot gekenmerkt is.

Van elke pot neemt PokerKings 50 cent extra per speler die aan de pot in rake heeft bijgedragen, dus des te meer spelers er meedoen, des te sneller de progressieve jackpot op zal lopen.

70% van de Bad Beat Jackpot wordt uiteindelijk uitgekeerd, waarbij de helft van het geld naar de verliezende speler gaat. Maar ook de winnende speler krijgt een extra bedrag uitgekeerd, namelijk een kwart van de jackpot. Het overige geld wordt verdeeld onder alle overige spelers die actief meespelen (dus alleen aan een Bad Beat Jackpot tafel zitten is niet voldoende).

Maar een beloning is altijd welkom

Met zoveel verschillende poker rooms zijn het vaak speciale acties en doorlopende promoties zoals deze die het erom doen. Win je de Bad Beat Jackpot, dan kan je, wanneer de jackpot lekker hoog is opgelopen, best aantrekkelijke bedragen winnen, bedragen die je leven op z’n kop zetten.

Wanneer spelers weten dat ze de kans hebben om te winnen, zelfs wanneer ze verliezen, dan is de kans groter dat ze voor een bepaalde online poker room kiezen die dit aanbiedt. Bij PokerKings hebben ze zonder twijfel goed gerekend dat het belonen van verliezers positief voor ze uit zal pakken en als jij plaats neemt aan een Bad Beat tafel, dan betekend het dat verliezen voor jou ook positief kan uitpakken!