Grijp $1 Miljoen bij Party Poker

Million Dollar Hand van Party PokerIets met $1 miljoen in de titel grijpt direct je aandacht, wat natuurlijk precies de reden is waarom we het in de titel van dit specifieke artikel hebben gestopt. Zelfs wanneer je weet dat de kans minimaal is, de gedachte aan $1 miljoen trekt poker spelers aan als zoete broodjes die over de toonbank gaan. Zelfs als ze van te voren weten dat ze eigenlijk ergens anders naar op zoek zijn, het is moeilijk om zoiets te negeren.

Met wat talent, behendigheid, toewijding en een klein beetje geluk, heeft tenslotte iedereen toch een kans om een pokertoernooi te winnen?

Om bij Party Poker $1 miljoen te kunnen winnen hoef je nog geeneens te kunnen pokeren, want je winstkansen zijn gerelateerd aan hoeveel je speelt, niet hoeveel je wint. Als je graag een potje poker speelt, dan is dit de actie waarop je zit te wachten, want hierbij word je beloond voor je inzet, loyaliteit en liefde voor het spel.

Eén Kaart voor Elke 15 Punten

De Million Dollar Hand actie loopt gedurende de maand januari 2011 en voor elke 15 punten (PartyPoints) die je bij Party Poker verdient krijg je een speciale kaart toegekend. In tegenstelling tot met de meeste spelprogramma’s op de Nederlandse en Belgische televisie zijn het niet de deelnemers met de meeste punten die winnen, maar de deelnemers met de beste kaarten. Wel is het zo dat je meer kans maakt om te winnen wanneer je meer punten bij elkaar weet te sprokkelen.

Heb je bijvoorbeeld een Paar met je speciale kaarten gemaakt, dan verdien je $3 en deze prijzen lopen vanaf hier met rap tempo op. Twee Paar staat voor $10 en met een Set krijg je $20. Aan alle pokerhanden zitten prijzen verbonden, hoe beter de hand, hoe hoger de prijs, en dit gaat door tot de Royal Flush.

Een Royal Flush Hitten

Wanneer je een Royal Flush, de best mogelijke pokerhand, hebt, dan is er een prijs ter beschikking van maar liefst $1 miljoen. Ben je de enige deelnemer met een Royal Flush, dan mag je jezelf (voor aftrek van de belasting) miljonair rekenen, zijn er echter nog andere deelnemers die ook een Royal Flush hebben, dan wordt de prijs van $1 miljoen eerlijk verdeeld.

De kans om een Royal Flush te hitten is heel klein, maar als je toch van plan bent om in januari veel te pokeren, waarom dan niet bij Party Poker, je weet ten slotte maar nooit… Deze speciale actie van Party Poker is wellicht niet helemaal nieuw (hij komt elk jaar wel een paar keer terug), hij voegt wel een extra dimensie aan hun beloningssysteem toe, die in zijn geheel toch al niet zo heel erg slecht te noemen was.

En wanneer je ook nog eens goed in pokeren bent, dan zal je behalve extra geld in de Million Dollar Hand actie, ook voldoende aan de pokertafels kunnen verdienen!